Elisabeth Lampinen

Genom Eld och Vatten oavsett vad

Elisabeth Lampinen

Genom Eld och Vatten oavsett vad

BERÄKNAD RELEASE I SLUTET AV NOVEMBER. ”Emma skakade på huvudet i ett tafatt försök att få bort allt det hemska hon sett och känt men...

179.00 kr

1 i lager

BERÄKNAD RELEASE I SLUTET AV NOVEMBER.

”Emma skakade på huvudet i ett tafatt försök att få bort allt det hemska hon sett och känt men nu var kvar som tankar i och om nuet. Så mycket vidrigheter som pågår, så mycket ont som drabbar så många, så mycket ångest, rädsla och mörker. Hur kommer det sig att man alls står ut …”

Emmas arbetsvardag består till stor del av möten med människor i kamp för att våga leva livet fullt ut, trots hinder i form av trauman och livskriser. Som psykolog och psykoterapeut vet hon att de terapeutiska processerna kan hjälpa läkningen framåt, men vet även att det ibland kan vara för svårt. Konsekvenserna kan bli förödande.

En natt vaknar hon av ett samtal som ger henne en hård klump i bröstet varje gång hon minns det. Emma måste hantera en allvarlig händelse inom familjen som skakar henne i grunden, och hon ställs inför val hon inte trodde hon skulle behöva uppleva.
I vardagen och i de möten hon har konfronteras hon med frågor som: Hur långt är en förälder beredd att gå för att skydda sitt barn? Och vart går gränsen för vad man får göra mot andra?

Genom Eld och Vatten oavsett vad är en existentiell roman som behandlar vikten av de Äkta värdena – att finnas för varandra, se och förstå, bemöta rätt, relationer som helar, kärlek och omtanke.

 

Författaren är legitimerad psykolog och har under sitt yrkesverksamma liv till största delen arbetat med barn och unga inom skola och barnpsykiatri, men även med vuxna, inom socialtjänst och vuxenpsykiatri.

Genom Eld och Vatten oavsett vad är författarens femte publicerade verk. Hon har tidigare skrivit Mördarhänder eller Boken om Adrian (2010), uppföljaren Adrian och Livet sedan (2015), Rött är Kärlekens färg – En sorts kärleksroman (2018) och Barndomens Paradis (2022).

Elisabeth Lampinen är född i Sandviken där hon bodde första året. Hon är även uppvuxen i Gävle, Messlingen, Uppsala, Sveg och Sala.

Messlingen, kallad byn vid vägens ände, var barndomens paradis, nu är det en harmonisk och älskad plats att landa i för att njuta av tillvaron, gärna med nära och kära. Hon har tre barn och fem barnbarn, vilka är guldet i hennes liv.

 

 

Författare: Elisabeth Lampinen
ISBN: 9789180739146
Bandtyp:

Mjuka pärmar


Antal sidor:

202

  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

Vikt 0.27 kg

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Genom Eld och Vatten oavsett vad”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.