Monika Hedlund

Dagen då mitt hjärta slutade att slå : om vägen till ett helt liv

Monika Hedlund

Dagen då mitt hjärta slutade att slå : om vägen till ett helt liv

BERÄKNAD RELEASE I SLUTET AV SEPTEMBER.  Berättelsen om Monika Hedlund börjar en helt vanlig dag när hon är på väg till en födelsedagsfest. En dag som ska visa sig ta en helt annan riktning än den hon tänkt sig. Under en paus på resan svimmar hon helt oväntat och segnar ner till marken på macken där hon och några väninnor står.

189.00 kr

Denna produkt går att förhandsbeställa.

BERÄKNAD RELEASE I SLUTET AV SEPTEMBER. 

Berättelsen om Monika Hedlund börjar en helt vanlig dag när hon är på väg till en födelsedagsfest. En dag som ska visa sig ta en helt annan riktning än den hon tänkt sig. Under en paus på resan svimmar hon helt oväntat och segnar ner till marken på macken där hon och några väninnor står.

Några veckor tidigare bestämde hon sig för att sluta sitt fasta jobb som församlingspräst i en liten småstad i Sverige för att istället satsa på sina drömmars mål – att arbeta med bild och kreativitet som kommunikationsredskap för att ta fram nya idéer och skapa nya vägar framåt i livet. Likaväl på det personliga planet som på en arbetsplats. Detta görs med hjälp av den, ibland, undangömda och omedvetna kunskap vi alla bär på som människor.

Men har hon tagit i för hårt? Har stressen av att gå in i något nytt och lämna allt det gamla bakom sig kommit ikapp henne? Är det därför hon svimmar av där på macken, på väg till födelsedagsfesten?

Följ Monikas resa genom allt som sker i samband med svimningen och uppdagandet av orsaken. Om den hjälp hon får och om vägen till ett nytt och friskare liv. Och följ hennes resa till sina drömmars mål. En resa som handlar om att våga satsa både på sin idé och sig själv. Och landa i ett nytt och spännande liv.

Författare: Monika Hedlund

Författare: Monika Hedlund
ISBN: 9789180735544
Bandtyp:

Mjuka pärmar


Antal sidor:

354

  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

Vikt 0.25 kg

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Dagen då mitt hjärta slutade att slå : om vägen till ett helt liv”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.